fbpx

Maling af vinduer i København og omegn

Har dine vinduer brug for nyt liv? Få malet dine ruder og giv et nyt frisk pust til din bolig. Vi udfører malerarbejde af vinduer både inde og udendørs.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Maling af vinduer

Vi tilbyder både maling af vinduer udendørs og indendørs. Der kræves meget præcision, for at få det flotteste og bedste resultat. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført grundigt, for at du opnår det mest holdbare og perfekte resultat.

Maling af udendørs og indendørs vinduer

Der er en forskel, om du skal have lavet maling af ruder indvendigt eller udvendigt. Skal du have foretaget malerarbejde udendørs er det essentielt, at malingen samt overfladebehandlingen der anvendes på overfladen, kan modstå det danske vejr, så det kan holde i mange år. 

Udendørs vinduer er den mest udsatte del af facaden. Det er essentielt, at malingen vedligeholdes, så at der ikke opstår utæthed, hvoraf der med tiden kan opstå svamp ved ubeskyttet materiale.

Ved maling af vinduer indendørs skal der anvendes en anden type maling, som giver overfladen en robust og rengøringsvenlig overflade. Det er vigtigt at der anvendes korrekt type maling til materialet for det bedste og mest holdbare resultat. Du kan derfor kontakte os for et professionelt stykke malerarbejde, til en skarp pris.

Din lokale maler i Storkøbenhavn om omegn

Fordele ved maling af vinduer

Der er mange fordele ved at få lavet malerarbejde af ruderne:

  • Beskyttelse af dine vinduer
  • Forebyg skader og spar penge
  • Øger levetiden på dine vinduer
  • Nyt liv til boligen
 

Kontakt os for at høre mere om alle de fordele, der er ved at få malet sine vinduer.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Referencer

5/5
Hurtigt og effektiv
Hurtig og effektiv, flot stykke arbejde, kan klart anbefales.
Camilla
Har aldrig været skuffet med…
Har aldrig været skuffet med resultatet. Altid god og effektiv service -Kæmpe anbefaling herfra!
Emma Sølvsten
Har brugt Malermaster Obitsø flere…
Har brugt Malermaster Obitsø flere gange og har fået både god service og kvalitetshåndværk for prisen, hver gang. Til en god pris. Kan Varmt anbefaledes her fra
Morten
Previous slide
Next slide

Hvorfor få en professionel maler til opgaven?

Du kan i princippet godt selv udføre malerarbejdet. Hvorfor så bruge en maler til opgaven?

Selvom det selv at gå i gang med gør-det-selv-arbejdet lyder som en nem opgave, så er det ikke altid tilfældet. Der skal anvendes udstyr og bestemte typer af maling i høj kvalitet, bl.a. for at undgå hår der sætter sig malingen, samt for at sikre at overfladerne er holdbare. 

Samt er der meget forarbejde, som skal udføres korrekt før malingen påføres, for at sikre et godt resultat.

Der kan let forekomme fejl ved selv at kaste sig ud i et gør-det-selv projektet, som medfører besvær og unødvendige omkostninger ved rettelser af disse.

Ønsker du et perfekt og holdbart arbejde, som ikke kræver besvær og unødvendige omkostninger, kan du med fordel kontakte os. Vi har mere end 19 års erfaring i branchen, og ved hvad vi taler om. 

Vi står klar til at hjælpe mod dit ønskede resultat – om det så er maling af vinduer indvendigt eller maling af vinduer udvendigt, klarer vi opgaven.

Hvad er prisen for malerarbejde?

Der er flere faktorer, som påvirker prisen på maleropgaven, herunder prisen på materialet, om der er behov for reparation, størrelsen af ruderne og overordnet generelt omfanget af opgaven.

Udfyld formularen og giv en beskrivelse af din opgave, for et uforpligtende tilbud, og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Kontakt os for et flot malerarbejde!

Mangler du erfaren maler til at udføre opgaven? Uanset opgaven, har vi professionelle og erfarne malere, som står klar til at hjælpe med din opgave. Vi går først fra opgaven, når du er 110% tilfreds.

Har du spørgsmål, eller en opgave du skal have løst, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et tilbud! Brug kontaktfeltet ved siden af

Hos Malermester Obitsø leverer vi flotte resultater hver gang. Vi ved hvad vi laver og er eksperter i alt slags malerarbejde.

Kontakt os nu for et gratis uforpligtigende tilbud.