fbpx

Maler til private

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Malermester til private opgaver

Vi har stor erfaring med malerservice til private, og sørger altid for at rydde op efter os, når maleropgaven er fuldført.

Hos Malerfirma Obitsø sikrer du altid privat malerservice i høj kvalitet med kundeservice i højsædet.

Vi ved at lade en fremmed komme ind i ens hjem kan være grænseoverskridende.
Derfor vil du altid blive mødt at vores smilende maler, der ikke pakker sammen før du er tilfreds med det udførte malerarbejde.

Din lokale maler i Storkøbenhavn om omegn

Interiør

Når du skal have malet dine vægge, så er forberedelsen lige så vigtigt for at få et godt resultat, som selve malingen er.
Du kan ikke bare gå i gang med at male dine vægge, det vil gøre hele processen mere besværligt, og det vil ikke give et lige så godt resultat i sidste ende.

Vi hjælper med at renovere dine vægge ved at spartle alle huller der er kommet igennem årene. Hvis din væg kun har enkelte skruehuller, ordner vi det med lidt pletspartling. Hvis din væg er meget ujævn, kan det være en god ide at fuldspartle inden maling af væggen.

Når spartelmassen er tør, sliber vi overfladerne så dine vægge bliver jævn og glatte igen. Vi klarer også fugning langs paneler, karme og eventuelt langs loftet, for at sikre dig det bedste slut resultat.

Hos Malermester Obitsø maler vi alle slags vægge. Når du vælger os, ved du, at du får kvalitet hver gang. Vi river tapet ned, spartler og sliber, tapetsere og maler alle slags vægge.

Har du brug for at din stue, dit soveværelse, walkin closet eller andet skal se ud som nyt, så tøv ikke med at kontakt os. Vi aftapetsere, spartler, sliber, sætter filt op og maler alle dine vægge. Så dine rum står som nye.

Hos Malerfirma Obitsø, er vi ikke færdige, før du er tilfreds med resultatet og vi selv er. Malermester Obitsø står for kvalitet. Vi har over 18 års erfaring med opsætning af filt. Du kan derfor føle dig tryg ved at bruge os.

Maling af døre, karme og paneler er noget af det sværeste, når man maler selv. Det er tidskrævende petitessearbejde og ofte bliver ikke lige så glat og pænt som man ønsker. Det skyldes at du med vandbaseret træmaling kun har 7-9 sekunder fra du påfører malingen på din underlag, til du begynder at efterlade penselspor i malingen og dermed ikke opnår de glatte og flotte paneler og overflader du ønsker.

Hos Malerfirma Obitsø, har vi mere end 18års erfaring med maling af døre, dørkarme, paneler og andet indendørs træværk. Så vi du ønsker at spare tid og få det bedst mulige resultat, er det os du skal vælge.

Vi garantere kvalitet hver gang og går ikke før du og vi er tilfredse med arbejdet.

Tapet kan skabe, ændre og få et rum til at stråle, hvis det altså er sat korrekt op. Hos Malerfirma Obitsø, er vi eksperter i opsætning af tapet.

Vi har mere end 18 års erfaring med opsætning af tapet. Tapet er både svært og tidskrævende arbejde som kræver præcision og den korrekte teknik. Det handler både om mængden af tapetklister, liggetiden og opsætningen. Går bare en ting galt kan det være næsten umuligt at rette op på.

Kvaliteten af tapet har også stor betydning. Derfor rådgiver vi altid vores kunder i at vælge en god kvalitet af tapet. Har du brug for hjælp til at finde det rette tapet og sætte det op, så kontakt os gerne for et tilbud.

Vindueskarme og tilhørende paneler kan være svære at få til at lige så glatte og flotte ud som resten af dine vægge. Det er tidskrævende detalje arbejde som kræver en stille hånd og knowhow i forhold til ikke at efterlade penselspors i malingen.

Vandbaseret maling har en meget kort tørretid, fra det påføres til det begynder at efterlade spor i malingen. Dette er i især synligt på træværk, akryl, plastik osv. Derfor kræver det både erfaring og øvelse for at få det til at se lige så flot ud som da det var nyt. Hos Malerfirma Obitsø, er vi eksperter i maling af vindueskarme og vinduespaneler. Vi går op i kvalitet og vi afslutter ikke et job før du og vi er tilfredse.

Eksteriør

Hos Malerfirma Obitsø, klargører, renser, renoverer og maler vi alle slags facader og ydervægge. Vidste du for resten, at du i mange tilfælde stadig godt kan få håndværkerfradrag for ydre håndværkerarbejde? Tøv ikke med at kontakte os for et tilbud, før det er for sent.

Hos Malerfirma Obitsø kommer kvalitet i første række. Vores malere er alle faguddannede, og følger alle faglige guidelines, for at sikre dig et perfekt resultat.

Vi benytter udelukkende kvalitetsmaling, eksempelvis GORI-træbeskyttelse og anden træbeskyttelse fra Dyrup og andre godkendte brands. Vi levere kvalitet hvergang og ikke får både du og vi er tilfredse med arbejde. Vidste du forresten at du i mange tilfælde stadig godt kan få håndværkerfradrag for ydre håndværkerarbejde. Tøv ikke med at kontakte os for et tilbud, før det er for sent.

Beskyttelse af træværk eller facader på skure, carporte, terrasser mv. er vigtigt, for at dine udendørs ejendele kan holde sig pæne og fugtfrie og åndbare og være beskyttet imod det danske sæson hver som er hårdt alle udendørs ting.

Hos Malerfirma Obitsø, ved vi præcis hvad det kræver at vedligeholde alt slags udendørs byggeri. Du spare både tid og kræfter og sikre dig at arbejdet er gjort i top kvalitet, ved at vælge os. Tøv ikke med at kontakte os for et tilbud.

At male i højden kan både være farligt og besværligt. Det er dog afgørende for din bygning af den bliver vedligeholdt så ofte som muligt.

Hos Malerfirma Obitsø, har vi over 18 års erfaring med alt slags udendørs malerarbejde, både højt oppe og nede på jorden. Lad os male dine gavle, sternbrædder, vindskeder og tagudhæng for at sikre dig den bedste beskyttelse og vedligeholde af dine ydre ejendoms dele. Malerfirma Obitsø står for kvalitet. Vores kunder vender tilbage gang på gang. Vi er både konkurrencedygtige og kvalitetsbevidste og afslutter aldrig en opgave før både du og vi er tilfredse med arbejdet.

Klargøring

Når du skal til at renovere dine indendørs rum, er klargøring den vigtigste del af processen. Da er det som bestemmer om, hvor godt slutresultatet bliver, hvor længe det holder og om hvor mange lag maling der skal til. Jo bedre prepping/klargøring af dine rum, desto bedre resultat.

Har du fx. gammelt tapet såsom savsmulstapet som samler fugt og støv, kunne det være det var på tide at aftapetsere dine vægge før du går i gang med dit malerarbejde. Det kan dog være en tidskrævende og hård arbejdsproces at få tapet af uden at skade dine vægge. Derfor er det altid en god ide at få en professionel til at gøre arbejdet så du er klar til at male.

Hos Malerfirma Obitsø er vi eksperter i alt nedtagning af tapet. Kontakt for et tilbud. Det kommer du ikke til at fortryde.

Når man skal have malet vægge, tænker de fleste nok, at opgaven er nem og den hurtigt kan klares selv. Der er dog mange forskellige forhold du skal tænke over at have styr på, hvis du vil have det bedste resultat. Nogle af de ting der har indflydelse på kvaliteten af dit malerarbejde er:

Hos Malerfirma Obitsø har vi mange års erfaring, og vi rådgiver og hjælper altid vores kunder inden vi går i gang med arbejdet. Vi kan dermed sikre at du får den rigtige løsning og det bedste resultat, lige meget hvilken type overflade dine vægge har eller hvor der skal males henne. Kontakt os for et tilbud.

Renovering er dit køkken, er ofte dyr og krævende opgave, hvor mange håndværkere indgår i det store regnestykke. En vigtigt del af dit køkken er tapetsering af vægge og den korrekte maling. Køkken maling kræver ofte en hårdfør og vandafvisende overflade for at holde sig pæn i mange år. Derfor er det vigtigt, at du vælger den korrekte maling, når du maler dit køkken. Ud over dette er der ofte meget detaljearbejde, spartling og fugning, når man går i gang med malerarbejdet. Det er både svært og tidskrævende arbejde, hvis ikke man er professionel.

Vælger man tapet i stedet for maling, kræver det ligeledes at man vælger en slidstærk tapet som er behandlet med et smudsafvisende lag. Alt dette og meget mere bør indgå i dine tanker, når du skal male eller renovere dit køkken.

Hos Malerfirma Obitsø maler vi alt fra køkkenlåger, skabe og sætter filt, tapet, fuger og spartler. Vi er eksperter i maling af køkkener og levere altid den bedste kvalitet når vi er involveret. Slip for besværet og kontakt for os et gratis tilbud af renovering af dit køkken.

Maling af badeværelse, kan spare dig for en fuld renovering. Vidste du at man kan male gamle fliser og fugter, så dit badeværelse får et helt andet look?

Mangler der maler badeværelset selv glemmer eller spare ofte på malingen, men maling af et badeværelse kræver den korrekt vandfaste smudsafvisende og slidstærke maling, hvis du badeværelse skal se flot ud i mange år. Maling af badeværelset er ofte et tidskrævende og svært projekt at gå i gang med. Derfor er det en god ide at rådgive sig med en professionel maler inde du går i gang.

Kontakt os gerne for et tilbud og lad os hjælpe dig godt igang med renovering af dit badeværelse. Så dit rum forbliver smukt og skimmelsvamp frit i mange år ude i fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Referencer

5/5
Hurtigt og effektiv
Hurtig og effektiv, flot stykke arbejde, kan klart anbefales.
Camilla
Har aldrig været skuffet med…
Har aldrig været skuffet med resultatet. Altid god og effektiv service -Kæmpe anbefaling herfra!
Emma Sølvsten
Har brugt Malermaster Obitsø flere…
Har brugt Malermaster Obitsø flere gange og har fået både god service og kvalitetshåndværk for prisen, hver gang. Til en god pris. Kan Varmt anbefaledes her fra
Morten
Previous slide
Next slide

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Få et tilbud! Brug kontaktfeltet ved siden af

Hos Malermester Obitsø leverer vi flotte resultater hver gang. Vi ved hvad vi laver og er eksperter i alt slags malerarbejde.

Kontakt os nu for et gratis uforpligtigende tilbud.