fbpx

Maling af dør

Har dine døre brug for en genopfriskning? Malerfirma Obitsø står klar til at hjælpe! Vi udfører maling af dør i hele København og omegn.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Maling af dør i København og omegn

Det er ikke altid en nødvendighed at få malet hele boligen. I mange tilfælde kan et nyt lag maling af dør gøre en betydelig forskel i dit hjem, og være med til at skabe nyt liv. 

Få lavet et holdbart og flot stykke malerarbejde i høj kvalitet. Uanset hvilken maleropgave af dør, står vi klar til at hjælpe dig med opgaven.

Malingen der anvendes afhænger af hvilken slags dør, samt om det er tale om indvendigt eller udvendigt malerarbejde. Indendørs døre bliver udsat for fedt og snavs – derfor er det essentielt, at der anvendes maling, som giver døren et robust og rengøringsvenlig overflade. 

Udendørs døre bliver udsat for vejret, temperaturen og luftfugtighed. Her laver vi altid en fugtighedstest, før malerarbejdet startes. Malingen der anvendes, afhænger også af hvilket materiale døren er lavet af. Skal du f.eks. have malet en ældre trædør, skal den slibes, før malerarbejdet udføres. Ved andre materialer kræves oftest et mindre forarbejde.

Hos os er du altid sikret et perfekt resultat. Vi står klar til at hjælpe med maling af dør, til hver en tid.

Din lokale maler i Storkøbenhavn om omegn

Fordele ved maling af dør

Der er flere fordele ved at vælge en maler. Se nogle af de mange fordele her:

  • Gør et godt førstehåndsindtryk – hoveddøren er det første man ser ved din bolig
  • Spar penge ved maling af dør frem for at købe nye døre.
  • Skab et nyt look til din bolig
  • Skaber et nyt helhedsindtrykket af hjemmet
  • Mulighed for at personliggøre dit hjem med farvevalg
  • Øger levetiden af dine døre

Vælg et professionel malerfirma til opgaven

Begynder du på et gør-det-selv arbejde, kan der let opstå udfordringer. Derfor anbefales det altid at anvende en professionel Det er vigtigt, at malingen samt materialerne er af høj kvalitet for det bedste resultat. Så undgår du bl.a.. striber samt malerhår, der har sat sig i malingen. 

Det kan let blive en omkostningsfuld og besværlig proces at, gå i gang med selv at male døre. Vi har heldigvis styr på hele processen, og kan vores kram inden for feltet. Vær sikker på, at malerarbejdet bliver gjort grundigt og holdbart i første omgang, og spar potentielle ekstra udgifter.

Du får altid det flotteste resultat ved at anvende en professionel maler. Vi har +19 års erfaring i branchen, og kompetencerne til at guide dig mod it ønskede resultat. Vi kan vores kram, og hos os kan du altid være sikker på et holdbart og flot resultat, som du kan være 100% tilfreds med. Vores arbejde er ikke færdig, før at du er tilfreds.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Referencer

5/5
Hurtigt og effektiv
Hurtig og effektiv, flot stykke arbejde, kan klart anbefales.
Camilla
Har aldrig været skuffet med…
Har aldrig været skuffet med resultatet. Altid god og effektiv service -Kæmpe anbefaling herfra!
Emma Sølvsten
Har brugt Malermaster Obitsø flere…
Har brugt Malermaster Obitsø flere gange og har fået både god service og kvalitetshåndværk for prisen, hver gang. Til en god pris. Kan Varmt anbefaledes her fra
Morten
Previous slide
Next slide

Pris ved maling af dør

Prisen kan være meget varierende, da den afhænger af flere faktorer, herunder om der er behov for reparation, materialet, størrelsen af døren, hvor mange døre der skal males, og generelt omfanget af opgaven.

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi beser gerne opgaven før, at vi kan give dig en fast pris. Prisen vil inkludere aftagning af håndtag og lås, nedvaskning, samt andre nødvendige arbejdsopgaver, eksempelvis hvis der skulle være behov for spartling af mindre skader.

Kontakt os for et grundigt og holdbart malerarbejde

Foretrækker du at bruge en erfaren maler til malerarbejdet? Maling af dør kan virke som et uoverskueligt arbejde at udføre selv. Hos malerfirma Obitsø står vores dygtige og erfarne malere klar til at udføre din opgave.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få udført malerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os! Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et tilbud! Brug kontaktfeltet ved siden af

Hos Malermester Obitsø leverer vi flotte resultater hver gang. Vi ved hvad vi laver og er eksperter i alt slags malerarbejde.

Kontakt os nu for et gratis uforpligtigende tilbud.