fbpx

maling af vægge i Storkøbenhavn og omegn

Med over 18 års erfaring i malerbranchen, kan vi hos Malerfirma Obitsø garantere en professionel og kvalitetsbevidst håndtering af maling af vægge.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Maling af vægge

Hos Malerfirmaet Obitsø tilbyder vi professionel maling af vægge og lofter. Står du midt i en flytning og ønsker en flot og indflytningsklar bolig? Eller har du et ønske om, at puste nyt liv i din eksisterende bolig? Så kan ny maling til vægge og lofter løfte en bolig til helt nye højder.

Med vores +18 års erfaring inden for branchen kan vi tilbyde kyndig vejledning og rådgivning, blandt andet i forhold til valg af farver, malingstype etc. 

Der er nogle ting, man skal være opmærksom på, før man går i gang med at male vægge og lofter. De tre vigtigste ting man skal tage højde for er:

Din lokale maler i Storkøbenhavn om omegn

Afdækning

Først skal der afdækkes grundigt, så man undgår maling på gulve, karme, vinduer, møbler osv. Her anbefales det at benytte malertape, så man undgår malerpletter og opnår pæne kanter, som giver den pæne afslutning man ønsker at opnå.

Rensning og rengøring af vægge

Det er meget vigtigt, at væggene er rene for støv, snavs, spindelvæv etc., så det ikke blandes i malingen og giver et uperfekt finish. Det kan også være nødvendigt med grundrens, så man ikke maler på urene og fedtede overflader.

Spartling, slibning og fugning

Gamle skruehuller, huller, revner eller ujævnheder i væggen skal først spartles og dernæst slibes, så der dannes et godt grundlag for selve malerarbejdet.
En ekstra anbefaling

Hos Malerfirmaet Obitsø tilbyder vi selvfølgelig også at stå for de ovennævnte forberedelser, før vi står for maling af dine vægge. En ekstra anbefaling er, at kvaliteten af malingen i mange tilfælde følger med prisen. 

Derfor kan det godt betale sig, at vælge en kvalitetsmaling, da denne vil holde længere og give et flottere resultat.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Referencer

5/5
Hurtigt og effektiv
Hurtig og effektiv, flot stykke arbejde, kan klart anbefales.
Camilla
Har aldrig været skuffet med…
Har aldrig været skuffet med resultatet. Altid god og effektiv service -Kæmpe anbefaling herfra!
Emma Sølvsten
Har brugt Malermaster Obitsø flere…
Har brugt Malermaster Obitsø flere gange og har fået både god service og kvalitetshåndværk for prisen, hver gang. Til en god pris. Kan Varmt anbefaledes her fra
Morten
Previous slide
Next slide

Kontakt os for malerarbejde

Synes du, at maling af vægge lyder som en uoverskuelig opgave? Så book Malerfirmaet Obitsø, som dit professionelle malerfirma til opgaven. Hvad end du ønsker at få malet vægge i hele din bolig, eller blot på badeværelset, køkkenet, værelserne eller andet, så kan vi klare opgaven. 

Vores dygtige og kompetente malere er alle uddannede inden for faget, hvilket sikrer dig et flot og professionelt resultat. Det betyder samtidig, at vores malere er i stand til at udbedre eventuelle ujævnheder med sikker hånd og lave skarpe afslutninger.

Hvis du ønsker en professionel maler til maling af dine vægge, så er du altid velkommen til at ringe til os på vores tlf.: 52500086

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til vores metoder og dine muligheder omkring maling af vægge, så kan du altid kontakte os, så vil vi bestræbe os på, at besvare dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et tilbud! Brug kontaktfeltet ved siden af

Hos Malermester Obitsø leverer vi flotte resultater hver gang. Vi ved hvad vi laver og er eksperter i alt slags malerarbejde.

Kontakt os nu for et gratis uforpligtigende tilbud.