fbpx

Maling af døre og vinduer

Trænger dine døre og vinduer til at blive frisket op? Så er Malerfirmaet Obitsø klar til at hjælpe dig med netop dette, uanset om det gælder maling af døre og vinduer, udendørs eller indendørs.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Maling af døre

Vi har stor erfaring med maling af døre, både udendørs og indendørs. Samtidig ved vi, hvor stor en betydning det har for din boligs udtryk og at det samtidig kan være med til at give din bolig nyt liv.

Når vi, hos Malerfirmaet Obitsø, står for maling af døre, så påtager vi os også ansvaret for, at udføre det vigtige forarbejde, der skal til, for at få de bedste resultater. Forarbejdet består blandt andet i slibning, spartling, grunding rengøring etc. Herefter maler vi døren i netop den farve, som du ønsker.

Samtidig har vi med vores store erfaring inden for branchen, +27 år, erfaringen og ekspertisen til at guide dig til, at vælge netop den maling, som er bedst egnet til det materiale, din dør er lavet af.

Din lokale maler i Storkøbenhavn om omegn

Maling af udvendige døre

Når vi hos Malerfirmaet Obitsø maler udvendige døre, spiller vejret en vigtig rolle, samt temperatur og luftfugtighed. Disse er faktorer, der blandt andet spiller en rolle i, hvor hurtigt malingen tørrer. 

Derfor sikrer vi altid, at lave en fugtighedstest inden vi igangsætter malerarbejdet. Dette gør vi, så vi kan levere det bedste resultalt, til den aftalte tid.

Maling af indvendige døre

Når vi går i gang med maling af indvendige døre, har vi erfaret at elementet ofte er blevet udsat for fedt, snavs og støv fra støvsugeren. 

Derfor vælger vi en maling, der giver døren en robust og rengøringsvenlig overflade. Hvis døren har behov spartling og slibning, gør vi det gerne for at opnå et smukt færdigt resultat.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Referencer

5/5
Hurtigt og effektiv
Hurtig og effektiv, flot stykke arbejde, kan klart anbefales.
Camilla
Har aldrig været skuffet med…
Har aldrig været skuffet med resultatet. Altid god og effektiv service -Kæmpe anbefaling herfra!
Emma Sølvsten
Har brugt Malermaster Obitsø flere…
Har brugt Malermaster Obitsø flere gange og har fået både god service og kvalitetshåndværk for prisen, hver gang. Til en god pris. Kan Varmt anbefaledes her fra
Morten
Previous slide
Next slide

Maling af vinduer

Hos Malerfirmaet Obitsø ved vi, at maling af vinduer kræver meget præcision og tålmodighed, for at opnå et smukt resultat. Med vores mange års erfaring, kan vi garantere at vores maling af vinduer, både udendørs og indendørs, bliver udført effektivt og professionelt. 

Når vi udfører malerarbejde af vinduer, starter vi altid med at udføre forarbejdet grundigt. På denne måde, er vi sikre på at opnå et smukt og holdbart resultat, som du kan nyde i mange år.

Maling af vinduer udendørs

I forhold til maling af vinduer udendørs, er det meget vigtigt at få udført korrekt og med den rette type maling, da vinduerne er den mest udsatte del af facaden. 

Derfor er det vigtigt, at vedligeholde malingen på vinduerne, da de ellers kan blive utætte og der kan med tiden opstå råd eller svamp, hvis materialet er ubeskyttet.

Maling af vinduer indendørs

Mens dine vinduer udenfor i høj grad er udsat for vind og regn, så forholder det sig dog ikke helt på samme måde for den indvendige del af dine vinduer. Dog er det stadig en maleropgave, som kræver det korrekte forarbejde og høj præcision ved udførelse, for at opnå det ønskede resultat. 

Vores store erfaring samt faglige ekspertise, er din garanti for et flot og professionelt resultat.

Få et tilbud! Brug kontaktfeltet ved siden af

Hos Malermester Obitsø leverer vi flotte resultater hver gang. Vi ved hvad vi laver og er eksperter i alt slags malerarbejde.

Kontakt os nu for et gratis uforpligtigende tilbud.